Over mij

Hobby's

Miniaturen

Patchwork

Tekenen en schilderen

Handwerkfestival Elzas

Kerstballen

Contact

 
 
 
Breien
Al sinds mijn jeugd brei ik veel en graag. Vooral het breien van truien en poppen en beesten doe ik graag. Helaas zit het breien van truien er niet meer in, maar de poppen en beesten zijn gebleven, zij het in een andere maat. Hiervoor gebruik ik breinaalden 0,6 mm en naaigaren of naaizijde.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haken
Datzelfde geldt ook voor het haken.In de loop der tijd ben ik steeds fijner gaan haken. Het liefste haak ik met naaigaren of naaizijde en met haaknaald 0,4 mm.Ik ben begonnen met het haken van bestaande patronen, maar van lieverlee heb ik patronen aangepast en ben nu bezig met het zelf ontwerpen van patronen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Quilten
Sinds 2010 ben ik op quiltles en heb inmiddels mijn eerste kleed af. Het is erg leuk om te doen, en ik mag wel zeggen dat ik eraan verslaafd ben, want ik ben al begonnen met een sprei (de Dear Jane quilt).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tekenen en schilderen
Sinds een jaar of 12 schilder en teken ik. Bij het tekenen zijn het vooral de mandala's die mijn voorkeur hebben.Met het schilderen gebruik ik aquarelverf, maar ook met acryl kan ik aardig uit de voeten.